Her er de optrædende til årets P3 Guld-show

Her er de optrædende til årets P3 Guld-show

Den 4. april forgylder P3 Koncerthuset med en god portion af den danske musikscenes mest fremtrædende talentmasse, når det årlige P3 Guld-show kommer til DR Byen. Samtlige af årets optrædende er nu blevet offentliggjort, og det endelige line-up vil bestå af , WhoMadeWho, S!vas, Panamah, Ukendt Kunstner (billedet), Marvelous Mosell, Stine Bramsen, Hymns From Nineveh samt Hedegaard og Lukas Graham.

Læs også: P3 Guld: Se årets nominerede

Det er tidligere blevet annonceret, at Panamah, Mø og Hymns From Nineveh vil kæmpe om aftenens hovedpris P3-Prisen og de 100.000 kroner. For at skabe lidt stemning inden showet løber af stabelen, tager P3 løbende en snak med de nominerede på P3 Gulds facebook-side.

Peter Falktoft og Esben Bjerre fra Monte Carlo er aftenens værter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af