Her er ugens 13 fedeste fester

Planlæg din weeeknd – vi guider igen til ugens bedste tilbud i nattelivet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vice og WiMP serverer electropop
Skal weekenden starte tidligt, er Vice Magazine og streamingtjenesten WiMP klar med næste skud i deres koncertrække. Denne gang med electropop fra Fitness Figures i Skt. Gertruds Klosters gamle lokaler.

Vice x WiMP Live Sessions: Fitness Figures
Torsdag den 20. marts
Skt. Gertruds Kloster, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk klubikon besøger Nørrebro
Der kan siges meget om Gerd Janson. Den house- og discoglade tysker kører det mere end velrenommerede pladeselskab Running Back, og så holder han med sine Liquid-klubaftener gedigne fester i Frankfurt. Fredag kan Janson opleves på dansk jord, da Red Bull Music Academy og det danske selskab Horse on Horse har lokket ham til Rust på Nørrebro. Tyskeren er dog ikke alene om tjansen, og på programmet er også Horse on Horses egne Kasper Marott og Kristian Kjôller.

Red Bull Music Academy x Horse on Horse: Gerd Janson
Fredag den 21. marts
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dobbelt op på r’n’b-talent
Hvem kan sige nej til gratis dobbeltkoncert med to af dansk r’n’b’s største talenter? Hvis du ikke kan, er der mødepligt, når Lord Siva fejrer sin debut-ep ’100’ og deler scene med Karl William, der sidste år gjorde opmærksom på sig selv med ep’en ’1. Sal’. Hvorefter JJ Wild, Youss m.fl. skruer op for dj-pulten.

Chez Youss: Lord Siva + Karl William
Fredag den 21. marts
Bakken, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tropefest med The Eclectic Moniker og venner
Barometeret er sat til Club Tropicana-stemning, når The Eclectic Moniker fredag inviterer til varmblodet koncert og after party i Pumpehuset. Først er der optræden fra calypso-popperne selv samt diverse gæster, mens talenterne i Quick Quick Obey står for opvarmningen. Aftenen slutter dog ikke her, for så snart koncerterne har ringet ud åbnes dørene til efterfest med et live-set fra veteranerne Laid Back samt dj-sets fra blandt andre Choir of Young Believers’ Jacob Millung.

The Eclectic Moniker + efterfest
Fredag den 21. marts
Pumpehuset, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook
Release
Releasefest på Kolonien

Producerduoen Leman & Dieckmann er nogle af bagmændene bag det danske undergrundsselskab Gartenhaus, og har allerede en række udgivelser på CV’et. Nu er de dog klar til næste kapitel, og har på en ny ep teamet op med sangerinden Avi. Det bliver fejret på kolonien med live-optræden samt dj-virke fra en lang række af makkerparrets venner.

Leman & Dieckmann: Ep-release
Fredag den 21. marts
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook
V58
House på V58

Efter en mindre dvale har spillestedet og natklubben V58 rejst sig fra de døde og byder allerede på diverse fester. Denne fredag med koncert fra duoen 2 Bit Crew, der serverer deres house via et live-set. Efterfølgende vender arrangørerne fra Club Dish plader natten lang.

2 Bit Crew
Fredag den 21. marts
V58, Aarhus
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Maskenat på Culture Box
Det hollandske pladeselskab Delsin turnerer i øjeblikket verden rundt for at fejre deres udgivelse nummer 100, hvilket lørdag bringer holdet forbi Culture Box. I front finder man den tyske og altid maskeklædte techono-darling Redshape, mens også lokale Dee Brown, Daniel Savi og Marc & Mikkel er på plakaten.

Planet Delsin 100dsr tour with Redshape
Lørdag den 22. marts
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Generationer mødes på Natbar
To elektroniske generationer mødes, når det populære lørdagskoncept i Bremen Teaters foyer præsenterer ynglingen Sekuoia live og dj-set fra gennemrutinerede Tomas Barfod. Derudover underholder engelske Greenwood Sharps og tyske Joscha Creutzfedt, der står bag det cool label UpMyAlley, der såmænd udgiver Sekuoia.

Natbar
Lørdag den 22. marts
Bremen Teater, København V
Læs mere om festen på Facebook

Kb18
KB18 fejrer fødselsdag

Det er efterhånden tre år siden, at de smadrede festlokaler i Kødboderne 18 genåbnede som KB18, og den mærkedag fejrer folkene bag ikke med hjemmebag. Til gengæld er der koncert med TGTB og Jesus Criziz, inden et massivt line-up af resident dj’s senere tager over og tager festen til næste niveau.

KB18 3 års fødselsdag
Lørdag den 22. marts
KB18, København V
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drum’n’bass-overload i Pumpehuset
Folkene fra C.A.R.T. er nu gået fast sammen med Pumpehuset om en række drum’n’bass-arrangementer, og denne lørdag er der så besøg fra britiske Original Sin, der har MC’en Felon med. Det hele starter endda tidligt, da der før er releasefest for Black Daniels’ debut-ep ‘Danger’, præsenteret af CART Records og Red Bull Studios Copenhagen.

C.A.R.T. & Pumpehuset Presents: Original Sin + Felon
Lørdag den 22. marts
Pumpehuset, København K
Læs mere om festen på Facebook

Seduced
Bliv forført af ny Aarhus-klub
Seduced er titlen på et nyt klubtiltag i Aarhus, der på Godsbanen får besøg fra Canada til åbningsballet. Dj’en med det badass-navn Alexander Slaughter kommer med house, mens lokale Chris Cheops, Milán Zaks og Bastian styrer pulten før og efter.

Seduced
Lørdag den 22. marts
Institut for (X), Godsbanen, Aarhus
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Din Nye Ven lukker – og åbner igen
Bare rolig, den hyggelige café og bar Din Nye Ven lukker ikke for good – den tager bare en pause indtil midt april, hvor stedet åbner med en udvidet madprofil. Den midlertidige lukning skal selvfølgelig skydes ind med manér, og det bliver den med en lang række af barens faste dj’s fra diverse hjørner af musikbranchen.

Lukke-ned (men-vi-åbner-snart-igen)-fest
Lørdag den 22. marts
Din Nye Ven, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Overdådigt program til støttefest for Basement
Basement på Vesterbro trænger til at blive shinet op, så der i fremtiden kan blive endnu bedre forhold til koncerter, teater og andre events. Derfor er der arrangeret en overdådig støtteweekend, der fredag og lørdag serverer henholdsvis rock og elektronisk musik fra blandt andre Iceage, Lower, Beastie Respond og Erosion Flow.

Støtteweekend for Basement
Fredag den 21. marts + lørdag den 22. marts
Basement, København V
Læs mere om weekenden på Facebook

Læs også: Kidd: Mit liv som mixtape

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af