Hør Big Bois bidrag til nyt ‘Game of Thrones’-mixtape

Hør Big Bois bidrag til nyt ‘Game of Thrones’-mixtape

Hvis du sidder derhjemme i din 30.000 dollars dyre kopi af The Iron Throne og venter spændt på sæson 4 af HBOs hitserie ‘Game of Thrones’, kan du fra i morgen varme op med en omgang hiphop.

Fredag udkommer der nemlig et nyt ’Game of Thrones’-mixtape (!). Ti forskellige famøse musikere har bidraget med musik og hårdtslående rap-linjer, der kommer til at køre over en række dramatiske samples fra serien. Blandt de medvirkende kunstnere finder vi blandt andre Big Boi, Common, Wale og Daddy Yankee, der alle giver deres besyv med på projektet, der har fået den vanvittige titel ’Catch the Throne’, der naturligvis sender et kærligt nik til Kanye og Jay Z’s fællesalbum.

Læs også: Guide: Her er Outkasts 15 vigtigste sange

Big Bois nummer er allerede kommet online og kan høres nedenfor. Den Roskilde-aktuelle Outkast-rapper dedikerer sin rap på ’Mother of Dragons’ til den yndige Khaleesi og benytter sig af et overordentligt dramatisk hook med ordene »dungeons, dragons, kings and queens«. Blandt de fantasynørdede linjer finder vi også »Fuck the Lannisters and everybody ride with ’em / Jon Snow and the Night’s Watch, finna slice some iron in ’em«.

Mixtapet ligger online i morgen, hvor dedikerede fanboys og andre nysgerrige sjæle ganske gratis kan høre det via ‘Catch the Throne’s Soundcloud. Hør Big Bois nummer herunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af