Hør nyt nummer fra Skrillex og Chance the Rapper

Hør nyt nummer fra Skrillex og Chance the Rapper

I går søsatte Skrillex en spil-app kaldet ’Alien Ride’, der viste sig at indeholde en folder med hele 11 nye numre fra dj’ens kommende album ’Recess’.

App’en bød blandt andet på nummeret ‘Coast is Clear’, som er et samarbejde med Chance the Rapper, der tidligere på året blev luftet live ved et show i Brooklyn. Nu er tonerne finpudset, Chance-skrigene skruet skingert op og tracket er online og kan høres nederst på siden.

Læs også: Hør Daft Punk og Jay Z’s ‘Computerized’

Chance pakker som bekendt sin karakteriske Chicago-rap og medbringer den på Roskilde senere på året, mens Skrillex’ kommende album, der efter sigende skulle lande officielt den 18. marts, tager ham til Skanderborg til august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af