Kidd: »Der er ikke blevet lavet et eneste nummer på pladen, uden at en flaske crémant eller champagne er blevet åbnet«

Kidd: »Der er ikke blevet lavet et eneste nummer på pladen, uden at en flaske crémant eller champagne er blevet åbnet«

I fredags landede Kidds nye single ‘Brunt øje’ – det første stykke musik fra Cheff-rapperens kommende album med den mundrette titel ‘Kiddæssancen’. Vi fangede Kidd imellem studiesessions til en snak om det færdigindspillede album.

Hvem har du arbejdet sammen med?
»Jeg har kun en enkelt gæst, og det er vores elskede Kesi. Vi har lavet et nummer, der er blevet overdrevet fedt. Og så synger Ena (fra hedengangne Fagget Fairys, red.) et omkvæd på en sang, som Vinnie Who og Lasse Lyngbo har produceret«.

Hvem har ellers produceret?
»Pitchshifters, Rasmus Hedegaard og Providers. Og du har aldrig hørt dem lave det musik, som de laver på min plade. Dem, der kender Rasmus, har fået et ret stort chok, når de har hørt, hvad han har lavet til mig«.

Hvad har været det bedste i studiet?
»Der er ikke blevet lavet et eneste nummer på pladen, uden at en flaske crémant eller champagne er blevet åbnet. Der har generelt været en sindssygt fed energi«.

Kan du prøve at beskrive lyden?
»Jeg byder op til fest og glade dage igen«.

Er der et af dine gamle numre, der kommer tæt på din nye lyd?
»Det er der slet ikke. Overhovedet. Det er en helt ny Kidd«.

Hvad er målet for 2014?
»Det er at få min plade ud, og at folk forhåbentligt bliver lige så glade for den, som jeg er. Og at komme ud og spille nogle fede koncerter, og så at komme ud med endnu en plade i løbet af året. Jeg er allerede gået i gang med den«.

Så du glæder dig til at komme tilbage igen?
»Jeg glæder mig helt sygt til at komme ud og spille igen. Jeg glæder mig til at få al min nye musik ud til folk. Især nu hvor al musik er blevet så følsomt og kedeligt«.

Så der er brug for Kidd?
»Som aldrig før«.

Interviewet er tidligere bragt i Soundvenue #82.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af