NorthSide offentliggør årets spilleplan

NorthSide offentliggør årets spilleplan

Det er en fuld måned siden, at NorthSide offentliggjorde det fulde program, og nu ligger også spilleplanen klar. I den forbindelse er engelske Wild Beasts (billedet), der netop har udgivet deres fjerde album ‘Present Tense’, tilføjet programmet, da Dúné har meldt afbud.

Og så er det ellers tid til at sætte krydser i programmet. Fredag eftermiddag kan man passende skyde sin NorthSide i gang med St. Vincents art-rock, imens popfesten når et tidligt klimaks først på aftenen med Oh Land skarpt forfulgt af Quadron. Lana del Rey vil synge natten ind tæt på midnat, imens The National lukker festen.

Lørdag er blandt andre , ASAP Rocky og Röyksopp & Robyn på programmet, imens der søndag aften skal prioriteres benhårdt imellem Pixies’ alternative rock og Rhyes blide soul. Arcade Fire og Queens of the Stone Age runder festivalen af.

Q&A med NorthSides talsmand: »Vi har prøvet at booke Frank Ocean siden 2011«

I alt optræder 41 danske og internationale navne på årets NorthSide. Du kan se hele spilleplanen HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af