Offspring Festival klar med det endelige program

Offspring Festival klar med det endelige program
Foto: Petra Kleis

En lille måned før Tivoli slipper sit helt nye festivalafkom Offspring løs i den historiske have, har festivalen annonceret 15 friske navne, og dermed ligger årets samlede program nu klar. I alt 45 danske og internationale navne vil indtage de fem scener, der i anledning af festivalen vil skyde frem rundt omkring i forlystelsesparken.

Læs også: Her er 20 koncerter du skal opleve i april

Iblandt de 15 netop tilføjede navne er blandt andre Tue Tracks og Khal Allans legebarn Ponyblod samt talenterne i Blaue Blume, der lægger vejen forbi med deres himmelstræbende og teatralske artrock. Også Mont Oliver, Mendoza og The Malpractice er en del af det line-up, som skal repræsentere de mest lovende talenter på den danske musikscene.

Udover de danske artister vil Offspring også præsentere navne fra det internationale vækstlag, heriblandt Luxembourg, der lørdag sender grupperne Charlotte Haesen, Monophona og Sun Glitters ind i kampen på den nye scene ved Radiobilerne.

Offspring løber af stabelen fredag den 25. april og lørdag den 26. april, og det fulde program kan ses HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af