Outkast og Chance the Rapper til Roskilde Festival

Outkast og Chance the Rapper til Roskilde Festival

Mange har tørstet efter flere hovednavne i årets Roskilde Festival-program, men nu er en af de helt store fisk landet i nettet. Outkast svinger nemlig forbi Danmark til sommer som et led i deres store genforeningsturné.

Atlanta-duoen, der består af rapperne Big Boi og André 3000, fejrer 20-års jubilæet for deres debutalbum og har markante sange som ‘Ms. Jackson’, ‘So Fresh, So Clean’, ‘B.O.B’, ‘The Way You Move’ og ikke mindst ‘Hey Ya!’ med i posen.

Oven i det er Chance the Rapper også føjet til festivalplakaten. Den unge Chicago-rapper, der har imponeret med mixtapet ‘Acid Rap’ og turneret med Macklemore og Eminem, spåede vi et stort gennembrud i år i vores Breakin’ Sound 2014-guide.

Læs også: Stort interview med Chance the Rapper: »Ingen har gjort det her før«

De to nye navne slutter sig til Roskilde Festivals i forvejen meget stærke hiphopprogram, der også tæller blandt andre Pusha T, ASAP Ferg, Dilated Peoples og Earl Sweatshirt.

Læs også: Her er Outkasts 15 vigtigste sange

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af