P3 Guld: Se årets nominerede

P3 Guld: Se årets nominerede

Fredag den 4. april løber årets P3 Guld-show af stablen i Koncerthuset. Monte Carlo-værterne Peter Falktoft og Esben Bjerre har fået æren af at styre slagets gang, og nu er årets nomineringer og optrædende kunstnere netop blevet afsløret.

I kampen om den gyldne hovedpris, P3-Prisen, og de 100.000 kroner, finder vi Hymns From Nineveh, Panamah og .

S!vas, Ukendt Kunstner, The Minds of 99 og Julias Moon kæmper om P3-Talentet, mens P3-Lytterhittet bliver et slag mellem Ukendt Kunstners ‘Neonlys’, Nik og Jays ‘Forstadsdrømme’, Hymns From Ninevehs ‘A Kid On The Beach’, Burhan Gs ‘Din for evigt’, Shaka Loveless’ ‘Dengang du græd’, Pharfars ‘Lad mig rulle dig’ Julias Moons ‘Bay’ og Oh Lands’Renaissance Girl’.

Læs også: Interview med Mø: Mit liv som Spice Girl-fan

Blandt årets optrædende kunstnere finder vi også dagens albumaktuelle Mø og, som tidligere offentliggjort, WhoMadeWho, der ligeledes netop har sluppet deres femte langspiller, ‘Dreams’. Flere navne vil blive offentliggjort løbende.

Billetterne sættes til salg i dag klokken 13.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af