P6 Beat inviterer indenfor i tourbussen hos ti danske bands

P6 Beat inviterer indenfor i tourbussen hos ti danske bands

Nu behøver man ikke længere være groupie for at tage del i det vilde backstage- og turnéliv. I løbet af det foregående år har ti danske bands haft optageudstyr med i tourbussen, mens de har været på turné i ind- og udland, hvilket har resulteret i podcastserien ’Turné på P6 Beat’, der giver et indblik i livet on the road hos Spids Nøgenhat, Ulige Numre, Powersolo, Mellemblond, Baby In Vain, Christian Hjelm, Thee Attacks, Hymns From Nineveh, Shiny Darkly og Turboweekend.

Læs også: Kidd: Mit liv som mixtape

Programmerne kommer helt tæt på kunstnerne, og redaktøren på P6 Beat, Gustav Lützhøft, afslører sågar på DR’s hjemmeside, at »(…) der er glæde såvel som gråd undervejs – og en enkelt slåsklamp«.

Hør podcastserien i iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af