Pixies udgiver første nye album i 23 år

Pixies udgiver første nye album i 23 år

Sidste år overraskede rockveteranerne i Pixies alle ved at sende udsende nyt materiale på ep’en ‘EP-1’, i januar gentog de bagholdsangrebet med ‘EP-2’, og nu har gruppen annonceret, at de den 28. april vil udgive deres første reelle album i 23 år. Det får titlen ‘Indie Cindy’ og består af numrene fra ‘EP-1’ og ‘EP-2’ samt fra den netop udgivne ‘EP-3’.

Læs også: Surprise: Pixies har udgivet endnu en ny ep

‘Indie Cindy’ er produceret af Gil Norton, der også producerede bandets klassiker ‘Doolittle’ samt ‘Bossanova’ og ‘Trompe le Monde’.

Pixies anno 2014 består af de tre oprindelige medlemmer Black Francis, Joey Santiago og David Lovering, imens bassisten Kim Deal pt. er skiftet ud med Simon Archer. Du kan se videoen til det nye track ‘Snakes’ her nedenfor.

Pixies kan i år opleves på NorthSide.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af