Roskilde-talenter indtager Vega

Roskilde-talenter indtager Vega

Music Export Denmark har i samarbejde med Roskilde Festival og Vega arrangeret en koncertaften i Lille Vega, der byder på fire danske talenter, som til sommer kommer til at stå på Roskildes Festivals Rising-scene.

Arrangementet går ned den 12. april og de lovende, unge mennesker er Mont Oliver, Blaue Blume (billedet), The Awesome Wells og Communions.

Læs også: Click Festival afslører årets fulde program

Koncerten er en del af MXDs øgede samarbejde med internationale mode- og livstilsbloggere, der skal skabe større opmærksomhed omkring dansk musik. Det første tiltag i projektet er en hel Københavner-weekend, som 14 store bloggere fra Holland, Norge og Tyskland er inviteret til, for at opleve dansk kultur i fuldt flor – og dermed også den danske, blomstrende musikscene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af