Sneak peek: Frank Ocean er i studiet

Frank-Ocean_tumblr
Allerede i februar sidste år afslørede Frank Ocean, at han var 10-11 sange inde i sit nye projekt, der får til opgave at efterfølge hans debutalbum, mesterværket ’Channel Orange’ fra 2012. Senere på året meldte han ud, at det kommende album første ville være færdigt til sommeren 2014, og nu beretter et Instagram-billede, at Ocean endelig er i studiet.

Billedet, der er lagt ud på Instagram af musikvideoinstruktøren Nabil Elderkin, der blandt andet står bag Oceans ‘Pyramids’-video, er en kende anonymt, men heldigvis blev det akkompagneret af teksten »Frank in the lab… Making sophomore album game«. Ocean delte selv billedet via sin blog senere, hvor han også tidligere har delt nyheder om sit album game.

Læs også: Hør det nye nummer fra Frank Ocean og Diplo

Frank Ocean har tidligere afsløret, at han har arbejdet med blandt andre Pharrell og Danger Mouse på albummet og at en del af indspilningerne er foregået i et studie under eksotiske himmelstrøg på Bora Bora.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af