The Black Keys udgiver nyt album til maj

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Af alle måder, man kan vælge at offentliggøre et nyt album på, er dette nok en af de mest specielle. Mike Tyson smed forleden en Youtube-video på sin Twitter med ordene ‘Turn Blue’, hvilket skulle vise sig at være titlen på The Black Keys’ nye album, der lander den 12. maj. Youtube-videoen er altså beviset derpå – og der er tale om en komplet hypnotiserende, uhyggelig Twin Peaks-agtig hjernevask af en teaser.

Læs også: Her er 20 koncerter du skal opleve i april

Om det nye album har Dan Auerbach og Patrick Carney selv smidt et par rygter i puljen – blandt andet, at Danger Mouse endnu engang sidder i producerstolen, samt at John Stamos (Uncle Jesse fra ’Full House’) skulle have fået trommestikkerne i studiet. ‘Turn Blue’-festen skulle efter sigende skydes i gang med førstesinglen ‘Fever’ senere på dagen.

Se albumteaseren foroven, samt yderligere to portioner uhygge herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af