Top Track: Tirzah ‘No Romance’

Top Track: Tirzah ‘No Romance’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år præsenterede artpop-fænomenet Micachu os for veninden Tirzah på den minimalistiske banger ’I’m Not Dancing’, der blev titelnummeret på Tirzahs metalliske og melankolske varehus-rave af en debut-ep.

Nu er Tirzah tilbage på endnu et Micachu-produceret nummer. Lige så meget som ’I’m Not Dancing’ ulogisk nok satte gang i dansegulvet, lige så romantisk er Tirzahs inderlige stemme på ’No Romance’. Sangerindens rå, upolerede r’n’b-vokal driver nummeret på enkle, legesyge lo-fi-loops og soulfuld kærlighedsballade-jam, der møder Micachus minimalistiske, hypnotiske beats og slaviske synth i en perfekt blanding af ømhed og kantet coolness. Trods de konstante, ensformige samples, gør de små, sporadiske, kunstfærdige og kaotiske facetter nummeret til en fornøjelse fra første til sidste klangfulde ’no romance’-klage.

Læs også: Click Festival afslører årets fulde program

Tracket kommer til at agere tiltelnummer på Tirzahs anden ep, der lander den 21. april og byder på i alt fem numre, som Micachu ligeledes har haft fingrene i, og som de to briter kalder en vaskeægte ’emo-plade’. Tirzah og Micachu kan opleves live sammen for første gang på dansk grund, når de besøger Click Festival i Helsingør den 16. maj.

Seneste Top Track: Den Fjerde Væg ‘Ny Kynisme’

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af