Trailerpark afslører årets første navne

Trailerpark afslører årets første navne

Sommer er som de fleste ved festivaltid, og selvfølgelig vender Trailerpark Festival tilbage med musik, kunst og fest i Skateparken på Vesterbro. I år foregår festivalen fra den 31. juli til den 2. august, og nu er den første bunke musiknavne så blevet afsløret.

Det drejer sig hovedsageligt om en række stærke, danske navne, mens der også er to udenlandske kunstnere på listen i form af den amerikanske rapper Le1f og Lykke Lis tidligere backup-sangerinde, svenske Naomi Pilgrim.

Læs også: Top Track: Naomi Pilgrim ‘Rainmakers’

De danske navne på plakaten er S!vas, Baby in Vain, Indians, Communions, Darkness Falls, Mont Oliver, Shiny Darkly og Julias Moon.

I alt kommer programmet til at byde på over 30 live-acts samt et hav af dj’s, til når mørket falder på.

Early Bird-billetter med rabat kan allerede købes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af