Video: Franz Ferdinand på jordbærjagt

Glasgow-rockerne Franz Ferdinand genopstod sidste år med det veloplagte album ‘Right Thoughts, Right Words, Right Action’, og nu har de smidt hele to nye videoer på gaden, som du kan se nedenfor. Der er tale om billedsider til singlen ‘Fresh Strawberries’ og B-siden ‘Erdbeer Mund’, og jordbærtemaet må siges at være gennemgående.

Læs også: Året der gik: Se de 10 frækkeste NSFW-videoer

Imens Alex Kapranos og co. i den sort-hvide video til ‘Fresh Strawberries’ går omkring i et tomt hus og leger lidt med stearinlys, er den tysksprogede synthbasker ‘Erdbeer Mund’ en helt anden kitschet sag med smæk på farver og effekter, hvor guitarist Nick McCarthy springer rundt på jordbærjagt i et lettere trist landskab, klædt i det, der eftersigende skulle være hans søsters tøj. Søsteren har desuden instrueret videoen, imens Margarita Louca står bag videoen til ‘Fresh Strawberries’.

Du kan opleve Franz Ferdinand på årets Northside Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af