Video: Se Bruce Springsteen give sin version af Lordes ’Royals’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bruce Springsteen har netop turneret gennem Australien, hvilket gav ham anledning til at spille et par coverversioner af nogle gamle australske kendinge. Alt fra AC/DC til Bee Gees fik sig en kærlig, Springsteen’sk omgang.

Da turen kom til New Zealand, begav Bossen sig dog ud i et cover af et noget nyere nummer, nemlig den storhittende ’Royals’ af newzealandske Lorde.

Læs også: Bob Dylan besøger Aarhus

Videoen ovenfor gengiver seancen, den dedikerede rockfar med sin guitar og mundharmonika, samt ikke mindst et skingert »oh my God« fra en tilhører, da det ved omkvædet går op for hende, hvad manden har gang i.

Bossen sætter i sandhed sit ærkeamerikanske, hæse rockpræg på nummeret, og giver den også et par personlige ændringer, blandt andet ved at ændre Lordes ord fra »we’re better than we’ve every dreamed / and I’m in love with being queen« til »long ago I was the next big thing / now I’m in love with being king«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af