Distortion afslører nye navne

Distortion afslører nye navne
Foto: Thorbjørn Fessel

Distortion ønsker med deres koncertinitiativ ‘Distortion Club’ at øge fokus på musikken på årets festival. Programmet rummer allerede en række stærke klubnavne som Mykki Blanko, Evian Christ, Hudson Mohawke og Todd Terje, og i dag er yderligere 12 solide navne føjet plakaten. 

Dagens internationale offentliggørelser er amerikanske Real Estate, Gary War, Elephant Stone og Cosmonauts, samt canadiske Trust og hollandske Neilio. Fra Danmark er også Laid Back, Eloq, Lust For Youth, Brynjolfur, Why Be og Adrenalize sat på programmet.

Real Estate spiller i Pumpehuset som en del af koncertkonceptet Wasn’t Born To Follow, hvor også Elephant Stone og Cosmonauts er på programmet.

Glem ikke, at Soundvenue holder stor Distortion-fest på Rust den 4. juni med DJ Rashad og DJ Spinn som headliners. Du kan læse mere på Facebook-eventen HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af