Distortion sætter syv stærke navne på plakaten

Distortion sætter syv stærke navne på plakaten
Foto: Marcus Andreassen

I sidste uge afslørede Distortion årets første musiknavne med beskeden om, at musikken i år er sat i højsædet. Nu kan festivalen afsløre de syv næste navne, og det er en særdeles solid pakke, der diskes op med.

Der er skruet op for både bas og attitude, når Distortion byder velkommen til skotske Hudson Mohawke, amerikanske Mykki Blanco og DJ Spinn & Rashad, tyske Boys Noize samt engelske Skream, Joe Ford og Blawan.

Læs også: Nye navne til Wonderfestiwall og Pop Revo

Den skotske producer Hudson Mohawke er bedst kendt for projektet TNGHT samt sin legesyge, elektroniske hiphop-lyd, der skaffede ham en signing på Kanye Wests pladeselskab G.O.O.D. Music som producer samt en plads i stolen på ‘Yeezus’.

Amerikanske Mykki Blanco, der indtog både Roskilde Festival og Lille Vega sidste år, er endnu engang er klar til at lufte sin originale queer-rap, flamboyante tendenser og festglade beats på dansk grund.

Fra USA får vi ligeledes besøg af DJ Spinn og DJ Rashad, der slår footwork-pjalterne sammen til Rust og Soundvenues Distortion-fest den 4. juni. Resten af programmet for festen afslører vi løbende – følg med på Facebook-eventen HER.

Den britiske klubscene er stærkt repræsenteret af Skream, Blawan og Joe Ford, mens Boys Noize vifter med det tyske house-flag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af