Nye navne til Scandinavia Reggae Festival

Scandinavia Reggae Festival har tidligere løftet lidt af sløret for årets store reggae-pakke. På plakaten finder vi blandt andre Tanya Stephens, Busy Signal, Klumben & Raske penge samt Alpha Blondy & The Solar System. Nu er festivalen klar med yderligere en håndfuld skandinaviske og jamaicanske navne.

Dagens offentliggørelser tæller det danske reggae- og dancehall-kollektiv Donkey Sound, der med Pharfar, Kaka, Wafande, Fresh-I og Dean Thompson lader de danskhall’ske beats runge over Refshaleøen. De får selskab af jamaicanske Chronixx, der tidligere har blandet mixtape-blod med Major Lazer, og som på scenen får selskab af Zinc Fence Redemption. Fra Jamaica kommer også reggae-legenden Anthony B, der bakkes op af House Of Riddim Band.

Danske Højer Øye, et alias for B.O.C’s Benny Jamz, slår pjalterne sammen med Ragga Pack Band under festivalen, mens svenske General Knas & Hot This Year Band samt Labyrint & King Fari Band repræsenterer den svenske reggae- og hiphopscene.

Scandinavia Reggae Festival
29.-30. august
Refshaleøen
Billetpris: 575-825 kr.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af