Nyt fra Frank Oceans blog: Er hans kommende album næsten færdigt?

Nyt fra Frank Oceans blog: Er hans kommende album næsten færdigt?

Begejstringen ville ingen ende tage, da fotografen Nabil Elderkin i slutningen af marts afslørede et billede af Frank Ocean i studiet akkompagneret af teksten: »Frank in the lab… Making sophomore album game«.

Nu har Frank selv taget til mæle, og i et nyt indlæg på hans Tumblr-blog åbnet endnu mere for rygterne om hans kommende, andet studiealbum. Frank teksts, som altid i versaler, lyder:

»I’M OPENING UP FOR OUTKAST THIS SUMMER AT PEMBERTON SO I MIGHT SKIP ON COACHELLA TO STAY IN THE GROOVE AND FINISH THIS BITCH… I FEEL LIKE THEY’RE FINNA WILD OUT THO. FUCK IT.. BRING THE HELICOPTER OUT«.

Læs også: Hør samarbejdet mellem Frank Ocean, Diplo og medlemmer fra The Clash

Indrømmet, her er intet konkret, men når man ønsker noget slemt, kan der med rette lægges lidt ekstra ind i en tekstforståelse. Og med førnævnte billede samt Franks tidligere udtalelser i baghovedet, taler en del alligevel for, at den omtalte ‘bitch’ meget vel kunne være den imødesete opfølger til ‘Channel Orange’.  

Den omtalte Pemberton Festival ligger i midten af juli, og hvis Frank der skal ud og spille live, ville det jo give god mening at have nyt materiale at præsentere. Vi krydser fingre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af