Oplev When Saints Go Machine på Musik i Lejet

Oplev When Saints Go Machine på Musik i Lejet
Foto: Thomas Skou

Så har strandfestivalen i Tisvilde, Musik i Lejet, disket op med endnu tre navne til årets program. Der er tale om When Saints Go Machine, Ring Them Bells og Blaue Blume, som alle tre på hver sin måde vil tilføre den solbeskinnede strandfest et skud højtravende og dunkel mystik.

Læs også: Her er 20 koncerter du skal opleve i april

When Saints Go Machine gæstede Musik i Lejet tilbage i 2011 i kølvandet på ‘Konkylie’ og har siden oplevet et foreløbigt karrieremæssigt klimaks med sidste års album ‘Infinity Pool’. Den eksperimenterende poptrup blændede som bekendt op for en spektakulær liveoptræden i Danmarks Akvarium under Frost Festivalen i februar, og på Musik i Lejet vil de altså igen kunne opleves tæt på det vandelement, som synes at have inspireret deres atmosfæriske og næsten undersøiske lyd.

Støjrockerne i Ring Thems Bells er snart klar med et debutalbum, der bliver opfølgeren til sidste års ep ‘I Ride Alone’. Blaue Blume imponerede for nylig med singlen ‘Lost Sons of Boys’, der fint opsummerer, hvor ærefrygtindgydende den unge gruppes artpop er. Blaue Blume sender debut-ep’en ‘Beau and Lorette’ på gaden den 6. juni.

De tre navne er føjet til et line-up, der i forvejen består af blandt andre Jenny Wilson, Chorus Grant, Navneløs og Choir Of Young Believers. Festivalen løber i år af stablen den 17.-18.-19. juli. Tjek hele Musik i Lejets program ud HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af