Højdepunkterne fra Coachellas første weekend

Se de bedste koncerter med bl.a. Outkast, Pharrell og Warpaint fra festivalens første weekend.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pharrell
Pharrell hev ikke overraskende alle vennerne med på scenen under sin koncert, der mest af alt var en fornøjelig demonstration af, hvor mange hits det er muligt at lire af i løbet af 50 minutter. Hatten skyggede for den californiske ørkensol, imens gæster som Snoop Dogg, Busta Rhymes, Gwen Stefani, Tyler the Creator og Diplo indtog scenen i selskab med alles yndlingshitmager du jour – imens også en hob af badekåbeklædte kvinder vækkede associationer til det omdiskuterede ‘Girl’-albumcover.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warpaint
De fire kvinder i Warpaint indtog Coachellas scene med ulvehyl og de melankolske guitarrundgange fra deres selvbetitlede andet album. Som en klan af hårdføre sjakaler spillede de et set præget af uforfalsket girlpower under ørkensolen.

Se koncerter med Lorde og Future Islands på næste side.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Future Islands
»This is fucking beautiful, God damn!« var de første ord i den længere tale, Samuel T. Herring indtog scenen med under bandets første koncert på ørkenfestivalen. Trioens frontmand beviste allerede under settets første nummer, hvorfor han på det seneste er blevet noget af et fænomen på Youtube med sin indfølte dans og sin udtryksfulde soulvokal, der ofte knækker over i dyrisk growl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lorde
Den unge newzealænder udviste masser af blodtørst og forhekset charme under sit set, hvor hun i hvide gevandter fik den imponerende hårpragt blæst godt igennem af en vindmaskine – eller var der tale om en ørkenstorm? Lordes omnipotente vokal svøbte sig ubesværet om scenen, imens mørket over den store menneskemængde kun blev brudt af hvide lysglimt.

Se koncerter med Foxygen og Chvrches på næste side.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foxygen
Solen glimtede i Sam Frances blanke læderbukser, da Foxygen slap deres retromættede rock løs i en varm eftermiddagstime. Med mangefarvet hår og en sort top, der senere røg af, fyrede France masser af glam-attitude af under gruppens set, der både kom omkring sangene fra sidste års eminente album ‘We Are The 20st Century Ambassadors of Peace and Magic’ og en stribe nye numre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chvrches
Glasgow-gruppen medbragte deres synthpop under Coachellas sol, og som vanligt spillede Lauren Mayberrys troskyldige vokal effektivt op imod de melodiske, elektroniske beats.

Se koncerter med Haim og ASAP Ferg på næste side.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

ASAP Ferg
ASAP-kollektivets tunge og trap-dyrkende medlem fik selskab på scenen af blandt andre ASAP Rocky, der sidst i settet præsenterede nyt materiale med ordene: »I just got some new shit I just wanna drop, man«. ASAP Ferg og co. tog sig ud som en hvidklædt bad-ass bande på scenen i Coachellas solskin, imens der blev crowdsurfet og slynget vers ud over den entusiastiske menneskemængde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Haim
Søstertrioen passede ekstremt godt ind i omgivelserne på den californiske festival, da de tog hul på deres set med hittet ‘Falling’ fra debutalbummet ‘Days Are Gone’ med afklippede denimshorts og udslået hår. »If it gets rough, it’s time to get rough!«

Se koncerter med Outkast og Queens of the Stone Age på næste side.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Queens of the Stone Age
Josh Homme og co. indledte deres set med hittet ’No One Knows’, og dermed lagde bandet effektivt i kakkelovnen til et rockende ørkenridt af de helt vilde. Queens of the Stone Age nåede derudover omkring hits som ’A Song for the Dead’ og ’Feel Good Hit of the Summer’, imens bandet også leverede de nye sange fra sidste års ’…Like Clockwork’-album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Outkast
Outkast tog hul på deres stærkt hypede reunion-turné på Coachellas første aften, og som man kunne forvente blændede jubilarerne op for et kulørt show med stærke gæster på scenen. Big Boi og André 3000 indledte settet med ‘Bombs Over Bagdhad’ stående foran motivet fra ‘Stankonia’-abumcoveret, det amerikanske flag, imens sceneshowet også inkluderede en hornsektion, et tredimensionelt lysshow og en kæmpe isbjørnestatue. Duoen nåede også at spille hver deres mini-set, hvorunder Big Boi fik selskab af Janelle Monáe på hendes ‘Tightrope’, imens Future gæstede tre numre. Naturligvis nåede Outkast også omkring hits som ‘The Way You Move’, ‘Ms. Jackson’, So Fresh, So Clean’ og ‘Hey Ya’.

Læs også: Roskilde Festival: Dem glæder redaktionen sig til at opleve

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af