Se kæmpe billedreportage fra P3 Guld

Mø fik overrakt P3 Prisen af Melanie C, mens folk som S!vas, Ukendt Kunstner og WhoMadeWho optrådte live.

P24 

P26
P9 Ukendt Kunstner

P13 Panamah

P7 S!vas

P1 WhoMadeWho

P19 Melanie C

P20 

P21

IMG_7324JPEGstr1


Mø, vinder er P3 Prisen

Hvad betyder prisen for dig?
»Jeg håber bare på, at jeg kan leve op til det hele. Alle de her priser sætter jo nogle forventninger. I forhold til musikken, så ved man jo aldrig om man rammer det rigtige. Jeg har bare altid lært, at det bedste jeg kan gøre er at være mig selv og ikke prøve at være andre. Prisen betyder alt, det kan ikke blive større! Jeg tror slet ikke, at det kan blive større end P3 Guld, den pris er virkelig vigtig«.

P5
P4 WhoMadeWho

P8 Stine Bramsen

IMG_7335JPEGstr1


Ukendt Kunstner, vinder af P3 Talentet

Hvad betyder prisen for jer?
»Vi har ikke prøvet at få en pris før, så det er vildt fedt. Det er enormt fedt, at nogen sætter pris på, at vi laver musik og gør en indsats for at lave noget nyt. Det er vildt fedt, at netop Danmarks Radio, som er så højt i hierarkiet, også føler, at det vi laver er talentfuldt. Vi har slet ikke nået at takke P3 og Danmarks Radio. Det næste mål er P3 Prisen! Den tager vi næste år! Ej, da vi fik at vide at vi skulle spille, så var det jo det sygeste, men så var vi også nomineret, og så var det endnu vildere«.

P11 Hymns from Nineveh

P10
P12

P16 Marvelous Mosell

P18 Hedegaard feat. Lukas Graham

P17 Nik & Jay

IMG_7326JPEGstr1


Nik & Jay, vinder af P3 Lytterhittet

Hvad betyder prisen for jer?
»Det giver helt klart en lyst til hele tiden at bryde ud og få det bedste ud af ikke så meget. Ikke fordi jeg kommer fra en ghetto, men der hvor jeg kommer fra, har der ikke været super meget inspiration. Men prisen betyder rigtig meget. Vi har aldrig været nomineret til P3 før,  så det er faktisk en pris, jeg er stolt af. Det er sgu sejt«.

P3 WhoMadeWho

P6 S!vas

P27

P14
P23 

P25

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af