Top Track: Hannah Diamond ‘Attachment’

Top Track: Hannah Diamond ‘Attachment’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ved første lyt, kan man godt komme lidt i tvivl. Er det japansk teenage-tymmegummi-pop eller er det lyden af Grimes, der leger med My Little Pony? Kunstnernavet gør ikke forvirringen mindre. Hannah Diamond kunne meget vel være navnet på alt fra en luksus-stripper til en glimmerbesat pink pony, men i dette tilfælde altså en britisk sangerinde, der er tilknyttet pladeselskabet PC Music – kort for Personal Computer Music. 

Læs også: Her er ugens 10 fedeste fester

’Attachment’ drives af den indtagende, lyse synth, der følger Diamonds vokal, som legesygt når næsten Kate Bush’ske stormfulde højder. Tyggegummipop-æstetikken fuldendes af teksten, der som vokalen er tøset og charmerende naiv med »together/forever«-rim og kærlighedserklæringer som »Now I saved you as a picture on my phone«. Den lyserøde, japanske poplyd modspilles elegant af sporadiske, hektiske beats direkte inspireret af Sohns mørke elektro-London, hvilket giver nummeret en helt særlig dualistisk stemning, der er svær ikke at blive fascineret af.

Er det her fremtidens popmusik?

Seneste Top Track: Lykke Li ’Gunshot’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af