Vampire Weekend-medlem skriver musik til Broadway-stykke

Vampire Weekend-medlem skriver musik til Broadway-stykke

Sangskriver og multiinstrumentalist Rostam Batmanglij har gang i flere affærer ved siden af sin post hos Vampire Weekend, og hans nyeste projekt kommer til at udfolde sig på Broadways skrå og mytiske brædder. Batmanglij er eftersigende i færd med at skrive musikken til en ny opsætning af stykket ‘This Is Our Youth’ fra 1996, der får premiere i Chicago til juni og i New York til august.

Læs også: William Friedkin om McConaughey, Woody Allen og dansk inspiration

Stykket er instrueret af Anna D. Shapiro og omhandler 48 timer i tre unge newyorkeres liv i 1982. I hovedrollen optræder skuespilleren Michael Cera, imens også Kieran Culkin og modeblogger/redaktør på Rookie Magazine, Tavi Gevinson, figurerer på rollelisten.

Alt i alt en temmelig farverig smeltedigel af forskelligartet talent. Batmanglij medvirker desuden på Charlie XCX’s kommende nye album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af