Video: Josh Homme på vildt drukridt i ‘Smooth Sailing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er snart ikke længe til, at Josh Homme og resten af Queens of the Stone Age rocker ud til Northside Festival i Aarhus, og i bandets helt nye video til ‘…Like Clockwork’-tracket ‘Smooth Sailing’ vælter Homme sig igennem en brandert af de mere opsigtsvækkende.

Læs også: Northside offentliggør årets spilleplan

Det starter ellers nogenlunde civiliseret. I videoens intro drikker den velfriserede frontmand sake med en gruppe japanske business-mænd over en middag iført nystrøget jakkesæt, men snart efter stikker det helt af. Det aparte selskab tager på et upassende ridt rundt på en række stripbarer, hvor de folder sig ud i intens druk, ufortrøden karaoke-sang og uhæmmet pilleindtag – hvilket får fatale konsekvenser. Alt imens kameraet slingrer så voldsomt, at man bliver helt fuldesyg af at se med.

Queens of the Stone Age spiller på Northside den 15. juni. Se videoen til ‘Smooth Sailing’ ovenfor, men forbered dig på, at dit forhold til Josh Homme aldrig bliver det samme igen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af