Video: Kasper Bjørkes sensuelle ‘Rush’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kasper Bjørke er snart klar med sit fjerde album i eget navn og har i den forbindelse sluppet det nye track ‘Rush’ og en medfølgende video, der er instrueret af Rasmus Weng Karlsen.

På ‘Rush’ har Bjørke hijacket sanger Tobias Buch, og både sang og video emmer af et sensuelt og soulet feel. Videoen udspiller sig i et infrarødt univers, hvor et lyssky kærlighedsdrama folder sig ud imellem en halvnøgen kvinde med et salamanderlignende væsen på sin skulder og en mere tildækket mandsperson med stålsat blik.

Læs også: Her er ugens 10 fedeste fester

Kasper Bjørke har endnu ikke annonceret titlen og udgivelsesdatoen for sit nye album. Produceren udgav sidst albummet ‘Fool’ i 2012, hvor Jacob Bellens var hans vigtigste samarbejdspartner og leverede vokal på fire numre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af