Distortion putter tyve nye navne på plakaten – blandt andre Jenny Wilson

Distortion putter tyve nye navne på plakaten – blandt andre Jenny Wilson
Foto: Ole Lauritsen

Årets fest-tsunami har allerede et solidt musikprogram i bagagen, og i dag kan Distortion så sætte tyve nye navne på plakaten. Og dermed afsløre, at festen får selskab af Sveriges sejeste kvinde samt et overordentligt skud reggae og techno.

Dagens offentliggørelser består nemlig af Jenny Wilson, Klumben, Pharfar, Pow Pow Movement, Firehouse Sound, Winston Green, Mission, DJ Richard, Helena Hauff, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Emil Lange, Nonsens, Dirty Sound System, Electronic Swing Orchestra, Beatmörtelz, Atlantik, Jozak Sander, DJ Lotic, First Hate, To \To og Cejero DJs.

Læs også: Distortion afslører kæmpe program for årets gadefester

Jenny Wilson udsendte sidste år ‘Demand the Impossible!’, med hvilket hun siden har spredt magtfuldt stærke poptoner og startet frygtløse fester, blandt andet af den femstjernede slags på Voxhall. Når hun indtager Distortion, bliver det under hendes DJ-alias DJ Blazing til årets Final Party. Senere på året gæster hun desuden (eksklusiv DJ-alias) blandt andet Roskilde Festival og Fredagsrock i Tivoli.

Klumben og Pharfar lufter deres sommerglade dancehall under årets Final Party på Rub’A’Dubs egen reggae-scene. De får selskab af sound systems fra både Tyskland og Danmark, Pow Pow Movement og Fire House Sound, samt Winston Green og Mission. Også technoen er stærkt repræsenteret i dagens offentliggørelser, hvilket amerikanske DJ Richard og tyske Helena Hauff først og fremmest står for.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af