Festivalnyt: Musik i Lejet, Phono Festival, Öresundsfestival

Festivalnyt: Musik i Lejet, Phono Festival, Öresundsfestival
Foto: Henriette Frausing

Festivalsæsonen er officielt skudt i gang med sidste uges Offspring og weekendens Spot i Aarhus. Der sker dog masser af ting resten af sommeren, og diverse festivaler smækker løbende nye navne på deres respektive plakater. Her er en opdatering.

Phono Festival
Den elektroniske festival i Odense er godt nok først til september, men nu har de første navne set dagens lys. Det drejer sig om amerikanske The Egyptian Lover og Holly Herndon (der også besøgte Danmark under CPH:DOX sidste år) samt britiske Ralph Cumbers, der giver to koncerter under sine aliasser Bass Clef og Some Truths. Festivalen er desuden rykket til større rammer i FAF-bygningen, en gammel fodersilo ved havnen.

Musik i Lejet
Strandfestivalen i Tisvilde har udbygget deres i forvejen stærke program med tre nye navne: Retro-rapper og entertainer af Guds nåde, Marvelous Mosell (billedet), samt Reptile Youth og Julias Moon.

Öresundsfestival
Festivalen i Malmø har netop annonceret et bugnende elektronisk program, der under titlen Beats by Öresund vil servere showcases og koncerter fra begge sider af sundet. På programmet er bland andre danske Djuna Barnes og Mikkel Metal samt svenske Jonsson/Alter.

Læs også: Her er 12 danske festivaler du skal glæde dig til

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af