Her er 10 koncerter du skal opleve i juni

Koncertprogrammet er så småt ved at pakke sammen for sommeren, men så er det jo godt, at festivalerne tager over.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Distortion
4. – 8. juni, københavnske gader, stræder, parker og venues

Der er fest og farver i farvandet, når Distortion ruller ind over de københavnske gader. Foruden dj’s på gadehjørnerne vil der også være en anselig række koncerter og sets på bydelenes forskellige venues under det nye musikinitiativ Distortion Club. På plakaten finder vi blandt andet Mykki Blanco, Hudson Mohawke, Todd Terje, When Saints Go Machine, DJ Spinn og Jenny Wilson.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wasn’t Born To Follow
5. juni, Pumpehuset

Bookingbureauet Smash!Bang!Pow! gør klar til at skyde sommeren i gang med første del af deres koncertkoncept Wasn’t Born To Follow i form af ét styks heldagskoncert i Pumpehuset. Desværre måtte Real Estate melde afbud til arrangementet, men programmet rummer heldigvis stadigvæk både den canadiske rockgruppe Elephant Stone, californisk dronepop fra Cosmonauts samt den kontroversielle amerikaner-kvartet POW!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den Sorte Skole + DR UnderholdningsOrkestret
7. juni, Koncertsalen

Det københavnske dj-kollektiv indtager Koncerthusets store koncertsal for at give publikum en lektion eller tre. Den genreudfordrende, eksperimenterende trio bliver gjort selskab af hele DR UnderholdningsOrkestret til en aften, hvor det klassiske orkester og dj-drengene finder hinanden et sted mellem klarinetter og world-beats. Aftenen byder desuden på to koncerter kl. 20.00 og 22.00 grundet stor efterspørgsel.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ukendt Kunstner + The Felines + Ulige Numre
8. juni, Nemoland

Der vil igen i år være sol, sommer og sprød musik at finde i Nemolands have. Denne sommersøndag kan du hvile din Distortion-trætte krop i selskab med tre unge, danske navne: Albumaktuelle Ukendt Kunstner, garagerock-pigerne The Felines samt retrorock-knægtene i Ulige Numre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NorthSide
13. – 15. juni, Aarhus

Når kalenderen siger midt-juni er det tid til at slippe eksamensbøgerne og de sommervamle kontorer og drage mod smilets bys NorthSide Festival. I år byder programmet på både rocklegender, raptalenter og electro-jenter, heriblandt Arcade Fire, Lana Del Rey, The National, Röyksopp & Robyn, A$AP Rocky, Pixies og Rhye.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Treefight for Sunlight
14. juni, Copenhagen Jazzhouse

Poporiginalerne i Treefight for Sunlight er ude med deres imødesete toer ’Pizza’, der byder på en ambitiøs elektronisk leg udi alt fra himmelstræbende falsetter og hektisk synth-tumult til indianerkor og storslået orkestrering. Firkløveret beviste for nyligt deres live-værd under årets Spot Festival, der overbevisende ragede fem stjerner ned fra hylden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Pains of Being Pure at Heart
23. juni, Lille Vega

Det er ikke nemt at være ren i hjertet, skulle vi hilse fra fire amerikanske støjpoppere og sige. Men heldigvis stopper det ikke The Pains of Being Pure at Heart fra at lægge vejen forbi Lille Vega med deres spritnye album ’Days of Abandon’ og masser af fornemme, shoegazede popperler.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Belle and Sebastian
25. juni, Koncertsalen

Det er ikke alverden, vi har hørt fra den skotske indielejr hos Belle and Sebastian de seneste par år. Ikke desto mindre har de afsløret, at de er på vej i studiet for at forfølge deres seneste regulære studiealbum ’Belle and Sebastian Write About Love’, så der kommer øjensynligt til at være nye toner på setlisten, når de sympatiske skotter endelig vender tilbage for at dele deres varme, smittende poptoner i Koncertsalen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Quick Quick Obey
25. juni, Pumpehusets byhave

Den talentfulde kvartet har netop sluppet deres solskinskyssede albumdebut ’Bulb Days’, der lover om godt vejr og god vind i sejlende for det danske electropop-band. Det kan de med rette fejre, når de spiller en ganske gratis koncert i Pumpehusets hyggelige byhave.

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Afghan Whigs
30. juni, Amager Bio

Cincinnati-legenderne er tilbage med deres første album i 16 år, hvorpå de ufortrødent har bevaret det klassiske rockudtryk, der tilsat et skvæt soul og r’n’b gjorde dem til noget særligt i de grungeglade 90’ere. Frontmand Greg Dulli er ganske vist blevet ældre, men teksterne på ’Do to the Beast’ kredser stadig om angstfyldte tabuer, og der er således både nostalgi og uforfalsket nerve på programmet, når The Afghan Whigs indtager Amager Bio på deres comeback-turné.

Læs også: Roskilde Festival rykker rundt i programmet: Mø og Future Islands får nye tider

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af