Her er ugens 10 fedeste fester

Gadefest på Nørrebro, fødselsdag i Kødbyen og meget mere. Vi guider som sædvanlig til de bedste tilbud i nattelivet.

Psykedelisk pop i intime rammer
Savner du en musikalsk oplevelse, der kan matche det gryende forår, anbefaler vi en smuttur til baren Musiksmag på Nørrebro. Her har Vice og WiMP – som en del af deres Vice x WiMP Live Sessions – inviteret de to psykedeliske popgrupper Treefight For Sunlight og 4 Guys From the Future til at give gratis intimkoncerter. Der bliver dog med al sandsynlighed lidt stramt med plads.

Vice x WiMP: Treefight for Sunlight + 4 Guys from the Future
Torsdag den 8. maj
Musiksmag, København N
Læs mere om arrangementet på Facebook

Kærlighedsfest med Syg Nok
Syg Nok-slænget holder Throwback Thursday, når den torsdag aften står på det bedste fra 90’ernes acidcore og gabber. Kærlighed er temaet, og på programmet er blandt andre Miss Pitch Bitch, Gabber Jannik og Syg Nok-residents som DJ Hvad.

Syg Nok Kærlighedsfest Part 3
Torsdag den 8. maj
Store Kongensgade 17, København K
Læs mere om festen på FacebookSMK
Fredagsbar for kunstkendere
SMK Fridays, Statens Museum for Kunsts svar på en månedlig fredagsbar for kulturinteresserede københavnere, sætter denne fredag fokus på emnet queer fra forskellige kunstneriske vinkler, heriblandt et dj-set fra Djuna Barnes, queer-tango og koncert med originalen Goodiepal.

SMK Fridays
Fredag den 9. maj
Statens Museum for Kunst, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

RareNights
Eksperimenterende r’n’b med Rare Nights
Den spektakulære kuppelbygning, Dome of Visions, der midlertidigt optager pladsen mellem Langebro og Den Sorte Diamant, bliver fredag indtaget af klubkonceptet Rare Nights, der byder på koncert med den nye danske eksperimenterende r’n’b-gruppe Saint Cava, mens holdet bag vender plader før og efter koncerten.

Rare Nights x Dome of Visions
Fredag den 9. maj
Dome of Visions, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

MissingLinksMissing Links vender tilbage
Live from Copenhagen… Missing Links-aftenen er tilbage på Kolonien, og byder endnu engang på et særdeles solidt dj-lineup, der for eksempel består af Martinez, Samuel André Madsen og duoen Marc & Mikkel.

MSSNG LNKS
Fredag den 9. maj
Kolonien, København K
Læs mere om festen på Facebook 

Gadefest i Blågårdsgade plus afterparty
Lørdag er der gadefest i Blågårdsgade med loppemarked, livemusik fra tre scener og meget mere. Sådan et arrangement kræver selvfølgelig et afterparty, og når mørket er faldet på, rykker festlighederne videre til Spillestedet Stengade. Har du efter en dag i gaden mod på mere er en lang række af stedets residents er på programmet, og bag pulten finder man blandt andre Pato, Anders Dixen, Cohnny Jazz og dj-kollektivet Pladevennerne

Gade- og efterfest i Blågårdsgade
Lørdag den 10. maj
Blågårdsgade + Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om efterfesten på Facebook
Jolene
Jolene inviterer til fødselsdagsfest

En af Kødbyens mest sejlivede klubber, Jolene, har nu eksisteret i seks år, og det bliver fejret med bravur og rabalder. Kl. 18 er der gratis hotdogs og øl, og derefter tager festen for alvor fart med hjælp fra en række af stedets usual suspects. Aftenen igennem kan du således svinge det, din mor gav dig, til dj-sets fra Fyraftensboogie, Hawsfabrikken, Superhoe, Maximized House Party og BNGSHC.

Jolene 6 års fødselsdagsfest
Lørdag den 10. maj
Jolene, København V
Læs mere om festen på Facebook 

Knivskarp berliner-techno
Culture Box får endnu en gang fint tysk besøg, denne gang af dj og producer Efdemin, der leverer en knivskarp blanding af house og berliner-techno og desuden fejrer sit nye album ‘Decay’. I Red Box er der afterparty for Frigg Festival, der foregår den 9. og 10. maj i Kongens Have, med Kasper Bjørke og Sexy Lazer som festindpiskere.

Efdemin album release party + Frigg Festival after party
Lørdag den 10. maj
Culture Box, København K
Læs mere om festen på Facebook

Kasper Bjørke på Natbar
Lørdagens festivitas på Bremen Teater har fået titlen ‘Efterfesten’ og byder først og fremmest på en Natbar-debutant i form af Kasper Bjørke, mens gulvet efterfølgende holdes i gang af de gamle kendinge Dokkedal og Cohnny Jazz, der spiller back to back.

Natbar: Efterfesten
Lørdag den 10. maj
Bremen Teater, København V
Læs mere om festen på Facebook

Firehouse fylder næsten rundt
Firehouse Sound fylder hele ni år, og markerer altså, at de i næsten et årti har været frontløbere på den danske reggae- og dancehall-scene. Det fejres selvfølgelig til RubA’Dub Sundays, hvor Rootsman HiFi, der blandt andet består af Ras Money aka Raske Penge, er gæster.

RubA’Dub Sundays: Firehouse ni års fødselsdag
Søndag den 11. maj
Spillestedet Stengade, København N
Læs mere om festen på Facebook 

Læs også: Justin-koncerten: Se publikums bedste Instagram-billeder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af