Her er ugens 12 fedeste fester

Distortion pre-party, besøg fra James Blake, Kidd-release og kæmpe gadekoncert. Ugens festprogram er overdådigt.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bornholmsk invasion på Nytorv
De seneste år har bornholmske Wonderfestiwall markeret sig som en af de mest spændende nye festivaler herhjemme. Som optakt til årets udgave blænder den op for et dagslangt gratisarrangement på Nytorv i København, hvor man fra kl. 14-23.30 kan opleve feststemte navne som Karl William, Pato, Emil Lange, DJ Er Du Dum Eller Hvad og Pelle Peter.

Musik & Wonderstemning på Nytorv
Torsdag den 15. maj kl. 14
Nytorv, København
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rockhåb fejrer debutalbum
Med den eksplosive single ’Det er Knud som er død’ som spydspids har The Minds of 99 tiltrukket sig en del opmærksomhed, siden de sidste år vandt talentkonkurrencen KarriereKanonen. Nu har de sluppet deres solide, selvbetitlede debutalbum, og det skal fejres. På Harvey giver bandet en intimkoncert, inden de hopper bag pulten med radiovært og dj Mads Axelsen.

The Minds of 99 Releasefest
Torsdag den 15. maj kl. 23
Harvey, Kødboderne 5, København
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

43 Farben inviterer til fødselsdagsfest
Krea-kollektivet 43 Farben fylder et år, og det skal fejres med fest, farver og elektroniske toner. The Joy Boys’ Jan Oberlaender samt Bachstelzen Berlins Elliver og David Dorad er blandt de pladekyndige, der står for musikken, mens Colorups sørger for det visuelle, der kommer til at pryde de gamle fabriksbygninger på nr. 43.

43 Farben B-day Bash: Jan Oberlaender + Elliver + David Dorad
Torsdag den 15. maj
Bygning 5, Prags Boulevard 43, København S
Læs mere om arrangementet på Facebook

10247228_10152442890618688_4691373429034202363_n
Fest igennem for en god sag
Play31 arrangerer fodboldturneringer og workshops, der bringer folk i krigsramte områder sammen. Og så arrangerer de fest til den helt store guldmedalje i den gode sags, solskinnets, kærligheden og fyraftenens navn. ’Have a Ball!’ går ned på Basement, hvor blandt andre RudeBoys Lonely Hearts Club, Bump N Grind Slow Hustle Crew og Boy Division leverer musikken, mens al overskud går til fred i Sierra Leone.

Play31: Have a Ball!
Torsdag den 15. maj
Basement, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Blake gentager succesen
For to år siden satte James Blake Culture Box på den anden ende med et eklektisk dj-set, der kom godt rundt i genrehjørnerne. Nu vender han tilbage og gentager succesen, men om han også denne gang sniger Prince og Destiny’s Child ind blandt de elektroniske godter, må man møde op for at finde ud af. Aftenen fungerer samtidig som showcase for London-pladeselskabet 1-800-Dinosaur, der drives af Blakes manager Ryan Foat, som også står bag pulten med label-kollegaen Airhead og danske Opiate.

1-800-Dinosaur night with James Blake
Fredag den 16. maj
Culture Box, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Distortion inviterer til førfest
Der er efterhånden kun få uger til, at Distortion igen indtager Københavns byrum. Men for de ekstra festhungrende holder byfestivalen pre-party fredag aften på Rust, hvor det franske producertalent STWO, der blandt andet har remixet Drake, holder hof, suppleret af danske navne som Eloq og Phase 5.

Distortion Club Pre Party
Fredag den 16. maj
Rust, København N
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Talentfulde crews blander blod
Der sker ting og sager i Jylland for tiden, hvor musikkollektiverne Hukaos fra Aarhus og HvadEvigt fra Aalborg med ungdommeligt gåpåmod er i fuld sving med at udvidede rammerne for r’n’b og hiphop. Fredag gæster de hovedstaden, hvor navne som Karl William, Lord Siva og Danni Toma optræder optræder i fælles front på Frederiksberg.

Ståhej: Hukaos x HvadEvigt
Fredag den 16. maj kl. 21
Brøndsalen, Frederiksberg Runddel
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Click Festival indtager Helsingør
I Helsingør er Kulturværftet igen klar til at huse årets Click Festival, der over flere dage præsenterer workshops, kunst og selvfølgelig elektronisk musik fra de allerforreste rækker af det internationale felt. Her kan man blandt andet opleve amerikanske Laurel Halos hypnotiserende techno-univers, britiske Actress’ altid grænsesøgende produktioner samt makkerparret Tirzah & Micachu, der leverer romantisk varehus-rave. Og så er der desuden allerede opvarmningsfest om torsdagen med blandt andre Albertslund Terror Korps.

Click Festival
16.-17. maj
Kulturværftet, Helsingør
Læs mere om festivalen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Hiphop’-releasefest med Benal
Den danske hiphop-trio Benal slipper deres anden ep ’Hiphop’ den 19. maj – og dét skal fejres. Derfor inviterer Benal til en gratis releasefest på Ideal Bar, der vil byde på liveshow fra drengene samt pladevendinger af Beastie Respond og Morden One.

Benal Releaseparty
Fredag den 16. maj
Ideal Bar, København V
Læs mere om arrangementet på Vegas hjemmeside

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Portishead-dj indtager Kødboderne
Andy Smith har tidligere været tour-dj og fundet fænomenale samples til Portishead, men rejser nu rundt med sin brogede vinylsamling, som du kan få glæde af, når han i selskab med Boogie Juice-drengene fyrer op under Kødboderne 18 på fredag.

Dj Andy Smith (ex. Portishead) x Boogie Juice
Fredag den 16. maj
Kødboderne 18, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kidd ryster pagne så det regner
Med ’Brunt øje’ og ’Ryst pagne’ er Kidd vendt tilbage – iført en mærkværdig paryk, pels, penge og pagne. På mandag er han klar med ’Greatest Hits’-opfølgeren ’Kidæssancen’, hvilket lægger op til weekendens releasefest på Sunday. Kidd leverer live-set, hvorefter DJ Er Du Dum Eller Hvad, AggeFar, Emil Lange og Oh Boy tager over.

Kidd Album Releasefest – ‘Kidæssancen’
Fredag den 16. maj
Sunday Club, København K
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

House-brag med Prosumer
Hvis du følger den hvide kanin i weekenden, kan du meget vel ende i Kødboderne, hvor Harvey inviterer indenfor til en fest med den tyske house-dj Prosumer. House of Harvey-værterne Løwenstein og Dan M holder stemningen høj resten af natten.

 House of Harvey w/ Prosumer
Lørdag den 17. maj
Harvey Copenhagen, København V
Læs mere om arrangementet på Facebook 

Læs også: Breakin’ Sound: Her er fire nye talenter til at udvide din horisont

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af