Lyt: The Black Keys varmer op til nyt album med oldchool telefonfis

Lyt: The Black Keys varmer op til nyt album med oldchool telefonfis

I sidste uge delte The Black Keys en ny video til tracket ‘Fever’, hvor Dan Auerbach svedende og febersyg prædikede for en religiøs menighed, imens de lilla cifre i et telefonnummer sad limet til skærmen. Det har nu vist sig, at telefonnummeret er et led i en form for alternativ PR-strategi, da et opkald til nummeret leder til en lydfil, hvor bandmedlem Patrick Carney laver oldschool telefonfis med duoens pladeselskab Nonesuch Records.

Læs også: 18 album du skal glæde dig til i maj

Og nej, det er ikke barnligt, det er sjovt. Carney udgiver sig for at være en new age-musiker fra Rhode Island ved navn Quartzazium, der jagter en kontrakt hos Nonesuch. Imens der fnises i baggrunden, bliver Carney stillet om adskillige gange i sit forsøg på at overbevise Nonesuch om, at søsterselskabet Atlantic har givet grønt lys for et møde.

The Black Keys udgiver deres ottende album ‘Turn Blue’ den 12. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af