Oplev Den Sorte Skole på DGI-byens tag under Strøm

Oplev Den Sorte Skole på DGI-byens tag under Strøm

Strøm gør ikke blot en dyd ud af at præsentere spændende elektroniske navne. Også brugen af usædvanlige locations er blevet et varemærke, og festivalen har netop afsløret, hvilke navne du i år kan opleve på The Red Roof ved DGI-byen og i Trinitas Natkirke.

Der er først og fremmest tale om Den Sorte Skole, Bjørn Svin og Karsten Pflum, som alle vil spille på The Red Roof, imens augustsolens sidste stråler kysser Vesterbros tage. Eventet er gratis.

I Trinitas Natkirke i indre København skal der igen holdes Elektronisk Gudstjeneste, i år med upcoming navne som In Curti, Dia og Kvindebandet. Koncertformatet har været en fast del af Strøms program siden festivalens første leveår og plejer med sine levende lys og funklende billeder at trække en pæn flok mennesker til.

Læs også: Chase & Status er hovednavn på Corabelle

Derudover har det snarlige Monstrum-event i det lukkede elværk DieselHouse fået en ny samarbejdspartner i form af streamingtjenesten WiMP, der med sit lydsystem WiMP HiFi vil sikre Strøm-optakten med Mike Sheridan og lysdesigner Jakob Kvist en uovertruffen lydkvalitet.

Strøm afvikles fra den 11. til den 17. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af