Roskilde Festival rykker rundt i programmet: Mø og Future Islands får nye tider

Roskilde Festival rykker rundt i programmet: Mø og Future Islands får nye tider

Roskilde Festival lytter til sine gæster. Og det er nu dejligt. Da den endelige spilleplan blev afsløret i midten af maj resulterede det (som hvert år) i et hav af klager omkring overlap af kunstnere, hvilket i år har fået festivalen til at kigge nærmere på mulighederne for lidt rokade.

I følge festivalen havde publikum i sær påpeget søndag aften som et for stort sammensurium, da , Diplo og Stevie Wonder lå næsten oveni hinanden. Og så var folk desuden kede af, at hele verdens nye favoritter, Future Islands, spillede så tidligt på dagen – fredag kl 13.00.

Nu er bønnerne blevet hørt, og Roskilde har foretaget nedenstående to ændringer i programmet:

1. Mø har byttet plads med Moderat. Det vil sige, at Mø spiller på Arena søndag kl. 18.30, mens Moderat spiller samme sted kl. 21.00 – og altså også er blevet rykket til en halv time senere end Mø oprindeligt var.

2. Future Islands er blevet rykket 12 timer og giver nu koncert fredag nat kl. 01.00 – stadig på Avalon, men dog nu oveni Trentemøller.

Rokaden betyder desuden, at der nu er ekstra plads i spilleplanen. Før var det en enkelt ledig plads på Avalan, nu er der to, og Roskilde Festivals bookinggruppe arbejder i øjeblikket hårdt på at finde de to navne til at fuldende programmet.

Læs også: Q&A med Roskilde Festivals programchef: »Jeg er ikke ked af, at vi ikke har Kanye«

Læs også: Roskilde Festival: Dem glæder redaktionen sig mest til at opleve

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af