Top Track: Sylvan Esso ‘Coffee’

Top Track: Sylvan Esso ‘Coffee’

Da producer Nick Sanborn fra Megafaun begik et remix af et nummer fra folk-trioen Mountain Man, fik Sanborn og Mountain Man-medlemmet Amelia Meath smag for hinanden. I en sådan grad, at de sammen begav sig ud i projektet Sylvan Esso, som i år slipper sit selvbetitlede debutalbum.

‘Coffee’ er den seneste single fra Sylvan Essos hånd og er i både lyd og billede et fornemt eksempel på duoens smukt symbiotiske samarbejde. Meaths rene, lyse og jordnære vokal kæler ubesværet for Sanborns elektroniske produktioner, i hvilke minimalistiske lydfigurer spiller sammen i en dragende leg af skælvende synth, blid raslen og enkle xylofon- og olietønde-klange.

Sylvan Essos debutalbum udkommer i Danmark 2. juni.

Seneste Top Track: The Minds of 99 ‘Et Barn Af Min Tid’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af