Top Track: The Minds of 99 ‘Et barn af min tid’

Top Track: The Minds of 99 ‘Et barn af min tid’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske postpunk-sekstet har siden det pludselige gennembrud med ‘Det er Knud som er død’ demonstreret, at deres dansksprogede og ganske lyriske tekster går særdeles godt i spænd med den mørke og elektroniske 80’er-lyd. Senest på det nye track ‘Et barn af min tid’, som varsler, at debutalbummet snart ser dagens lys. Nærmere bestemt på mandag.

‘Et barn af min tid’ er tight og energisk i sit udtryk, da trackets hypnotiserende basgang og de lyse keyboardtangenter holdes i stram snor af trommernes hurtige puls. Alt imens Niels Brandts lettere nasale vokal fortæller historier på et fortættet og ligefremt dansk.

Niels Brandt beskriver selv, at fællesnævneren for The Minds of 99’s musik er den kropslige indlevelse. Et mantra, der også kom til udtryk live, da bandet for nylig gav koncert i Tivoli under Offspring.

Seneste Top Track: Boots feat. Son Lux ‘Troubled World’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af