Video: Doot-doot-do – sjovt medley samler op på den trallende 90’er-rock

Video: Doot-doot-do – sjovt medley samler op på den trallende 90’er-rock

90’erne huskes for mange ting: Dr. Martens-støvler, samtalekøkkener og ‘Titanic’-feber er blot nogle få af dem. Nu har CBC Music påpeget endnu et – muligvis hidtil uformuleret – karakteristika ved 90’erne, der omhandler årtiets beskattede musikscene, hvor den alternative rocklyd ifølge den canadiske tv-station var præget af en fuldstændig uhæmmet mængde af udråb såsom ‘doot-doot-doo’, ‘whoa-oh’, ‘na-na-na’ og ‘ooh-ooh’.

Og CBC Music har en pointe. Tv-stationen har nemlig klippet et medley sammen af velvalgte sekunder fra en række musikvideoer med nogle af årtiets største pop- og rocknavne, der strækker fra sig fra Nirvana til No Doubt, men som fællesnævner alle er en tour de force ud i trallen, nynnen og stønnen. Blandt de mange klip gemmer sig klassikere som Blurs ‘Girls & Boys’, Alanis Morisettes ‘You Oughta Know’ og Becks ‘The New Polution’. Selv om CBC Music har været grundige, kunne man nu godt savne Hansons legendariske ‘Mmm-Bop’…

Du kan se medleyet nedenfor – forbered dig på et nostalgitrip af de helt store.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af