Video: Savages leverer vanvittig live-intensitet på ‘Fuckers’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Postpunk-pigerne i Savages rider stadig på succesen fra sidste års overlegne debutalbum ‘Silence Yourself’, men alligevel er kvartetten i disse dage klar med nyt materiale. Savages har netop udgivet en dobbeltsingle, hvorpå det nye track ‘Fuckers’ optræder, og i den forbindelse har briterne også sluppet en helt ny live-video til selvsamme track, optaget under en koncert i Forum i London den 6. november sidste år.

Læs også: Her er 20 koncerter du skal opleve i maj

Danske publikummer, der mødte op til Savages’ koncert i Store Vega i starten af marts, har allerede stiftet bekendtskab med det ni minutter lange punkridt, men videoen er bestemt et kig værd. Under trackets første ulmende minutter fastholdes Jehnny Beth og hendes kumpaner i profil fra en vinkel skudt fra siden af scenen, imens den lange, kulminerende støjfinale forløses i stadigt hastigere klip, der indfanger Beths indlevende fagter og bare fødder, Fay Miltons hop bag trommerne og Gemma Thompsons voldtægt af sin guitar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af