Video: Se Will Ferrell og RHCP’s Chad Smith i episk drum-off hos Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Okay, I kender reglerne: Det her er en traditionel drum-off«, åbner Jimmy Fallon, og så er starten ellers gået til et episk trommebattle mellem Will Ferrell og Chad Smith, trommeslager i Red Hot Chili Peppers.

Årsagen til nattens indslag i Jimmy Fallons talkshow var den faux-rivalisering, der i medierne har hersket mellem komikeren og trommeslageren, da de rent faktisk ligner hinanden ret meget. Hvem er den ægte Chad Smith, og hvem er den ægte Will Ferrell? Målsætningen var at sætte tingene på plads i komikkens tegn.

Fire soloer hver, og den der imponerer mest vinder. Mens Chad kaster med stikker og laver lir, proklamerer Ferrell ting som »I just blev MY mind«, inden han halvvejs indser, at nederlaget er om hjørnet.

Læs også: Se Emma Stone kvase Jimmy Fallon i lip sync battle

Løsningen? Ferrell hiver koklokken frem, som i den legendariske SNL-sketch kendt som ‘More cowbell’, hvorefter hele Red Hot Chili Peppers joiner til et cover af ‘(Don’t Fear) The Reaper’ af Blue Öyster Cult – sangen, der netop er omdrejningspunktet i den oprindelige sketch.

Se det hele foroven, og se de to tale om deres ‘rivalisering’ i interviewet forneden. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af