Video: The Black Keys spreder feber i Saturday Night Live

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag er The Black Keys’ imødesete album ‘Turn Blue’ på gaden, hvilket gav Patrick Carney og Dan Auerbach lejlighed til at lægge vejen forbi Saturday Night Live for at spille et par live-numre over weekenden. Valget faldt på den groovy førstesingle ‘Fever’ samt det dugfriske track ‘Bullet in the Brain’.

Læs anmeldelse: The Black Keys ‘Turn Blue’

På trods af herrernes ry som et par energiske, veloplagte live-kunstnere, hvilket for små to år siden viste sig i form af deres femstjernede visit i Tap1, var der desværre ikke helt så meget veloplagthed at spore hos rock-knægtene denne lørdag aften. Se med på ‘Fever’ i toppen og ‘Bullet in the Brain’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af