Video: Til bandmøde med Lower

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med rødder i Mayhem-miljøets punk- og rockscene har Lower gjort sig bemærket med en række imponerende, ambitiøse ep’er og ditto liveoptrædender. Nu er københavnerkvartetten på trapperne med deres første langspiller, ’Seek Warmer Climes’, hvorfra det stærke nummer ‘Soft Option’ er hentet.

Tracket har nu fået sig en billedside, i hvilken vi er med til bords til noget, der mest af alt ligner et enten eftertænksomt eller små-akavet bandmøde. De minimalistiske dagligdagsscener afbrydes først til sidst af et hurtigt klip af en brun firkant, der ligner jordbilledet fra coveret til kvartettens kommende album.

Læs også: 20 album du skal glæde dig til i juni

Nummeret figurerer ligeledes på Dokument #1-projektet, der blev skabt i samarbejde med en initiativrig musikbibliotekar og en række danske, lyst lovende rockkometer fra den blomstrende undergrundsscene. Nummerets daværende form var dog en anelse mere skramlet end i dets nuværende form, hvor bandet har valgt en lidt mere afbalanceret, soft option, om man så må sige.

‘Seek Warmer Climes’ udkommer er ude den 16. juni – i Danmark på Escho, og i udlandet på legendariske Matador Records.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af