Warpaint angriber Beyoncés sexede image

Warpaint angriber Beyoncés sexede image

OBS: Theresa Wayman har netop offentliggjort et længere indlæg på Warpaints Facebook, hvor hun undskylder og forklarer, at citaterne blev taget ud af sammenhæng. Læs indlægget HER.

Da Beyoncé sidste år foretog et regulært bagholdsangreb på musikbranchen med sit selvbetitlede surprise-album og dertil leverede en sexet og afklædt billedside til samtlige tracks på albummet, opfattede de fleste den overrumplende udgivelse som en magtdemonstration, der spændte kronen strammere fast om Queen B’s veldrejede hoved.

Imidlertid har pigerne i Warpaint netop luftet en anden holdning til ‘Beyoncé’-udgivelsen og til popdronningens ligesindede kollega Rihanna. I et interview med Q Magazine har forsanger og guitarist Theresa Wayman på ny sat ild til feminismedebatten ved at kritisere begge superstjerner for at overseksualisere deres musik og image.

»Alle sangene på Beyoncés sidste album får hende til at fremstå som en slut, og hun behøver ikke at gøre det. Hun er fantastisk og så fucking talentfuld. Og alle opfatter det som kvindefrigørelse«, var Waymans ord om Beyoncé, imens hun kommenterede Rihannas musik med ordene: »Hun har en sindssyg stemme, hun kunne have lavet noget langt mere subtilt og kunstnerisk«.

Læs anmeldelse: Warpaint ‘Warpaint’

Du kan gense videoen til Beyoncés ‘Drunk In Love’ nedenfor og revurdere, hvorvidt du er pro eller con popdronningens nøgenhed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af