Fire Roskilde-anbefalinger: Rolige soundtracks til dine tømmermænd

Roskildes mange nattefester har sin pris. Vi guider til et kuld stærke navne, der kan forsøde dagen derpå, når hovedet dunker, og benene værker.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cancer/Chorus Grant
Samarbejdet imellem Nikolaj Vonsild og Kristian Finne Kristensen har omsider kulmineret på minialbummet ’Ragazzi’, og vi har svært ved at få armene ned over deres både dragende og omfavnende lyd. Når tømmermændene banker på fredag middag, og benene stadig værker efter Outkast/Stones-festen aftenen før, kan du passende slæbe dit sølle legeme ind under Pavilions intime teltdug og lade dig kærtegne af Vonsilds silkebløde vokal tilsat gudesmukke guitarspor og basgange i et akustisk-elektronisk kludetæppe af ambient mystik og poppet vellyd.

Søndag middag kan du desuden lægge vejen forbi Gloria og opleve den ene halvdel solo som Chorus Grant. Her er der akustisk lune og nærværende vokal på programmet, når Finne Kristensen deler ud af de folkede og små-jazzede perler fra det nye soloalbum ’Space’.

Cancer
Fredag kl. 12
Pavilion

Chorus Grant
Søndag kl. 13
Gloria

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Warpaint
De fire piger i Warpaint må siges at have leveret et noget nær perfekt tømmermændssoundtrack med deres nye selvbetitlede album fra tidligere i år, hvor melodierne nedprioriteres til fordel for hypnotiske og trancepåkaldende guitarrundgange og repeterende vokalindsatser. Varm op til fredag aftens tætpakkede program ved at krybe i ly for eftermiddagssolen foran Avalons scene, og lad dig omslutte af de californiske pigers mørkt romantiske og murrende rock.

Fredag kl. 17
Avalon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jason Isbell & The 400 Unit
Hvad dulmer et dunkende hoved og et prøvet hjerte bedre end bundsolid og nostalgisk countryinspireret rock dagen derpå? Det tidligere Drive By Truckers-medlem Jason Isbell har senest leveret soloudspillet ’Southeastern’, der svømmer over af traditionsbevidste akustiske melodier vædet af bittersøde tekster om hjertesorg og knudemænd. Isbell bakkes op af sit band The 400 Unit, hvor hustruen Amanda Shires leverer sødmefuld vokal og fintfølende violinspil.

Fredag kl. 16
Pavilion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ryan Hemsworth
Den fremstormende canadiske producer er garant for en chillet atmosfære, når han kommer forbi Apollo med de blåøjede, elektroniske produktioner fra sidste års debutalbum ’Guilt Trips’. Imens den mere poppede lyd på debutalbummet er spædet op med bidrag fra flere gæstesolister, klinger Hemsworths tidligere produktioner og remixes, der har fået påklistret den noget søgte genrebetegnelse ’chill trap’, mere eksperimenterende i mødet mellem døsig cloud-rap og traptrommer. Drøm dig væk i producerens lydlandskaber den sidste eftermiddag på Roskilde.

Søndag kl. 16
Apollo

Læs også: Bliv klar til Roskilde: Hør The Rolling Stones’ 15 vigtigste sange

Læs også: Fire Roskilde-anbefalinger: Når hjerte rimer på smerte

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af