Hør første single fra dansk supertrio af producere

Hør første single fra dansk supertrio af producere
Foto: Malthe Ivarsson

Den her er til Distortion-tømmermændene. Projektet har rumsteret lidt tid på Facebook, men nu kan man endelig høre det første track fra AV AV AV – en ny dansk supertrio af producere bestående af Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad.

Nummeret hedder ‘All Good’ og er den første forsmag på et kommende album af i alt 13 numre. Selv om man måske mest er vant til at opleve herrerne i festsammenhæng (Unkwons Anders Dixen under hans dj-alias Dixone), er vi her i det mere afdæmpede electronica-hjørne med opklippede vokaler og synth-linjer, der skyller ind som Vesterhavet i mild blæst.

Læs også: Se billeder fra Distortions store Havnefest, hvor DJ Er Du Dum Eller Hvad havde sin egen scene 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af