Hør Mendozas nye nummer ‘Rapist’

Hør Mendozas nye nummer ‘Rapist’

På baggrund af den stærke single ‘Love Druggie’ kårede vi i starten af 2014 Mendoza som en af landets mest lovende nye artister.

Efterhånden er der snart gået et halvt år, men nu er den danske sangerinde klar med nummeret ‘Rapist’, som du kan høre og se video til forneden. Sangen er et albumtrack, der leder frem til næste officielle single. Her kan du desuden læse Mendozas egne ord om sangen og meningen med den kontroversielle titel.

»Jeg skriver sange, fordi jeg har en masse ting, jeg gerne vil ud med på mine egne vegne og på andres. Jeg har oplevet ting, som jeg ikke er alene om at have prøvet. Jeg fortæller måske ikke folk noget de ikke allerede ved, men jeg taler/synger min frygt og mine fjender ihjel. Jeg har levet på mange forskellige måder, og jeg har placeret mig selv i mange dumme situationer, for at finde frem til den jeg er nu. Via musik og sange som ‘Rapist’ vil jeg gerne fortælle, at man efter at have oplevet noget tragisk, uanset hvad det måtte være og det måske har efterladt dig et opgivende sted, hvor det føles som om en dementor fra ‘Harry Potter’ har suget alt glæde ud af dig, så er der et helt liv der skal leves efterfølgende. Det kan tage lang tid at komme til at leve det liv man vil. Jeg arbejder stadig på det og ved der går længe, før jeg er der, hvor jeg vil være, men det er uden tvivl værd at kæmpe for«.

Læs anmeldelse: Mendoza til Offspring Festival i Tivoli

Nummeret kommer desuden sammen med nyheden om, at Mendoza, hendes producer Niels Kirk samt Peter Munck har startet pladeselskabet OMG IT’S MUSIC, der kommer til at udarbejde filosofien til andre musikere i fremtiden.

Pladeselskabet skydes i gang under Distortion, hvor det har fået sin egen vogn foran Final Party, som vil byde på Mendozas eneste Distortion-koncert og meget mere. Læs mere på festen HER.

Læs også: Distortion: 10 stærke dj’s du skal danse til

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af