Kasper Bjørke slipper kunstfærdigt nyt track

Kasper Bjørke slipper kunstfærdigt nyt track

Kasper Bjørke luftede i foråret det sensuelle nummer ’Rush’ som første led i opvarmningen til sit soloalbum nummer fire, ’After Forever’. Nu er den danske producer klar med endnu et skud fra det kommende album, og denne gang har han fået kyndig hjælp fra CTM aka Cæcilie Trier, der sætter udtryksfuld, inderlig Sade-klingende vokal til det sødmefuldt melankolske track ’Sylvia’.

’Sylvia’ er leveret med en tilhørende smuk billedside, hvor den spinkle danserinde Kiani del Valle kunstfærdigt og elegant udtrykker det dystre nummer i en eksperimenterende solodans – hvilket af gode grunde efterhånden er gået hen og blevet en tendens i musikvideo-verdenen, hvor blandt andre Sia og FKA Twigs har vakt opsigt med lignende trikot-klædte danseoptrin.

‘After Forever’ lander den 15. september, men inden da kan Bjørke opleves live under Strøm Festival, når han opvarmer for den spanske dj John Talabot fredag den 15. august på Culturebox.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af