Lyt: Ena fra Fagget Fairys tager hul på solokarrieren

Lyt: Ena fra Fagget Fairys tager hul på solokarrieren

Det krævede et overordentligt spark bagi fra producer Pato Siebenhaar, før Fagget Fairys Elena Cosovic blev sat i gang med sin solodebut. »Din douche, nu tager du dig sammen og kommer ned i studiet på mandag – vi har et beat til dig«, lød det eftersigende under en bytur. Og det gjorde hun så.

Et års tid senere er Elena aka Ena klar med første single fra sin kommende solo-ep. Nummeret, der allerede har fået sig en forførende billedside, hedder ’Deep Seas’ og giver Enas sensuelle vokal plads til en vemodig leg blandt 90’er-synth samt en funky bas og sjælfulde blæsere i vaskeægte varm Quadron-stil.

Ep’en lander til efteråret under kyndig produktion af Pato og hans White Pony-makker, Lasse Lyngbo.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af